[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Windows 7 Beta - obecná diskuse

Poslední návštěva: Právě je pát 10. úno 2012 8:55:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 Beta - obecná diskuse
PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 23:03:56 
Nováček
Nováček

Já se v tomto ohledu taky moc nevyznám, jsem spíš běžný uživatel. Nicméně doporučil bych ti zeptat se na nějakém foru které se tím zabývá.
Nevím přesně o ňákém konkrétním na sítě, ale když jsem měl problém s ADSL tak jsem se ptal zde : http://forum.zive.cz/forum-1785/Site-a- ... de4292eae7
Případně na jejich poradně : http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consult=1
a jsou tam lidi, kteří se v sítích opravdu vyznají.

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 23:08:33 
Nováček
Nováček

Určitě se zítra zeptám, já to spíš chtěl vyřešit ještě dnes, abych se zítra mohl už připojit, ale asi si budu muset počkat. Díky za radu.

PříspěvekNapsal: čtv 02. dub 2009 17:02:46 
Nováček
Nováček

zeli89 píše:
Určitě se zítra zeptám, já to spíš chtěl vyřešit ještě dnes, abych se zítra mohl už připojit, ale asi si budu muset počkat. Díky za radu.

Tak jak to dopadlo, funguje ti už síť ?

PříspěvekNapsal: čtv 02. dub 2009 20:34:08 
Nováček
Nováček

Zdravim, no je to zvláštní ... Doma se pořád nepřipojim, v baru, kde sem se dřív připojil v pohodě mi to taky nejde, ale dneska sem byl ještě v jinym baru a tam sem se připojil. Zkusim se připojit doma, co sem přišel, tak sem to dnes ještě nezkoušel, třeba se tam něco samo "hlo", nebo sem to nějak nastavil a ani o tom nevim :-D

PříspěvekNapsal: čtv 02. dub 2009 20:39:48 
Nováček
Nováček

zeli89 píše:
... třeba se tam něco samo "hlo", ...

Popravdě bych se u Windows ani nedivil, viz můj dnešní problém s rozlišením, s PC jsem přitom nedělal absolutně nic a změna proběhla sama od sebe. :nech

PříspěvekNapsal: čtv 02. dub 2009 21:23:34 
Nováček
Nováček

četl sem no ... Je ale pravda, že sem se v tom pořád hrabal a změnil snad všechno ohledně sítí co vypadalo aspoň trochu nadějně, tak je možný, že sem se v něčem trefil :-D Jinak si na ně ale zatim až na tu wifinu stěžovat vůbec nemůžu. Hlavně sou rychlý stejně jako XPčka co sem tam už měl, takže paráda.

PříspěvekNapsal: čtv 02. dub 2009 23:00:04 
Webmaster
Webmaster

zeli89 : Ano, Win 7 už vypadá nadějně a i podle testů je náročná podobně jako XP.
Vista by byla nepoužitelná. Sice se udává minimálně 512 MB RAM, ale pořádně není použitelná ani při 1 GB.

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2009 11:48:19 
Nováček
Nováček

Je to tak, Visty mam na druhym NTB, kde mam taky 1GB operačky a sice jdou a není to až tak hrozný, ale určitě by nebylo na škodu ještě 1Gb operačky, takhle moc svižný nejsou ...

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2009 13:10:53 
Webmaster
Webmaster

Já mám právě 1GB na PC, kde byla Vista, ale jak píšu, "byla". Momentálně tam mám už XP.
Vista sice do nějaké doby šla, ale průběžným zaplněním HDD, nebo spouštění větších souborů / aplikací to bylo neúnosné.
Pokud má někdo minimálně 2 GB, tak už je to samozřejmě o něčem jiném.

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2009 14:17:47 
Nováček
Nováček

Já na NTB používam internet, qip a občas nějakou blbůstku, nic náročnýho, takže to celkem jde, ale i tak by mohly bejt rychlejší ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]