[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Vadný touchpad u Aceru ?

Poslední návštěva: Právě je pát 10. úno 2012 8:41:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vadný touchpad u Aceru ?
PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 22:44:16 
Nováček
Nováček

Já mam NTB dva roky a myš sem nikdy nepoužíval, touchpad minaprosto vyhovuje, navíc nemám žádnou herní mašinu, takže hry nehraju, tím pádem myš opravdu nepotřebuju ... Spousta lidí se mi diví, ale touchpad mi přijde dost pohodlnej při používání. Možná je to taky tim, že NTB používám většinou jinde než na stole, takže bych myš ani nevyužil ... Když jsem byl v Alze pro netbook, tak sem zkoušel pár kousků a v krámu sem váhal jestli si netbook vůbec koupit mám, na klávesnici se mi psalo mizerně, touchpadem sem se netrefil ani na tlačítko start ... Hrozný, naštěstí sem si ho ale koupil a teď si nemůžu stěžovat. U MSIčka je standardní nastavení touchpadu pro mne naprosto vyhovující a citlivost i veškerý funkce sou totožný s touchpadem NTB Toshiba, kterej používám doma, takže spokojenost naprostá. Pro netbook se mi zdá myš zbytečná, netbook je především o mobilitě a myš je další zbytečnost navíc, kterou s sebou nosíte. Toť můj názor k věci.

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:04:47 
Webmaster
Webmaster

Mě touchpady u netbooku přijdou vesměs dost citlivé, jak porovnáváš citlivost MSI a notebooku ?
Vše ale záleží na zvyku, zvyknout se dá na vše.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:24:34 
Nováček
Nováček

To se porovnávat v obecný rovině nedá, u každýho note/netbooku je jiná citlivost touchpadu. Moje zkušenost je pouze taková, že u mý Toshiby a mýho MSI wind U120 se mi pracuje s touchpadem výborně a zdá se mi, že sou nastavený stejně. U MSI je touchpad menší, ale zase se pracuje s menší plochou displeje (10") než u Toshiby, kde je touchpad větší, ale obsluhuje plochu 15,4". Navíc sem měl radost když sem zjistil, že i u MSI je funkce, kdy táhnu prstem napříč touchpadu a když zastavím u kraje a držím palec na touchpadu, tak ukazatel jede dál, což je věc, bez který bych nedokázal dost často pracovat. Přítelkyně má NTB od HP, ten tu funkci nemá a například přetáhnout složku z okna do okna je někdy nekonečnej příběh. Nevím teda jestli je možný to někde nastavit, nezkoušel sem se jí v tom hrabat.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:30:35 
Nováček
Nováček

Já zkoušel touchpad na Acer Aspire one s 8,9" displejem a moc použitelné to nebylo, kurzor mi pořád "ucukával". Možná, kdyby se stím pohrálo v nastavení, taky by to šlo lépe.
Mě si by v budoucnu libily touchpady s multitouchem, ale nedávno jsem četl nějaké zprávy že Apple má na multitouch patent, takže z toho asi nic nebude. :nech

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:36:59 
Nováček
Nováček

Tak to Tě milý Jose překvapím, protože (k mému rozčílení) nový Asus EEE 100HE má multitouch a taky dost okopírovanou "appláckou" klávesnici ... Zdá se mi to jako dost dobrej stroj a když sem se dozvěděl o jeho existenci, tak sem i trochu zalitoval, že jsem si koupil MSI wind U120, o to víc, že sem ho koupil za 11 173Kč (musel sem ho mít hned jak sem ho viděl, o týden později už ho ve stejnym shopu měli o 1 500 levnější :-D)

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:50:19 
Nováček
Nováček

zeli89 : Dnes přinášíš samé novinky, o kterých jsem ani neslyšel. :chuckle
Na 1000 HE jsem koukal už dřív, ale multitouche jsem si nevšiml.
Poslední dobou je to samá kopie Macbooku, například nové MSI řady x-slim.
Nicméně klávesnice u Mabooku je jedna z nejhezčích věcí a Asusu sluší. :inlove

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:56:07 
Nováček
Nováček

To mě těší :hmm Já pro změnu nevím o těch nových MSI. Ten 100HE mi vážně mrzí, kdybych s koupí netbooku počkal dva týdny, měl bych toho Asuse, to by teprve byla parádička - 9,5 hodiny baterky, multitouch, parádní klávesnice (i když podle recenzí se na ní musí hodně zvykat) a další vychytávky co moje MSIčko nemá, ale kdo to mohl vědět no :-(

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 0:01:35 
Nováček
Nováček

Nové netbooky jsou pořád, tedy čekat by jsi mohl pořád a pokaždé by bylo něco lepšího a lepšího.
Ale je pravda, že ten Asus by byl krásný.
Pokud by jsi ho ale chtěl, tak není nic ztraceno. Prodáš MSI, jelikož je nedávno koupené tak jako zánovní, doplatíš pár stovek a máš vysněný eee 1000 HE . :cool

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 0:08:10 
Nováček
Nováček

No to by bylo krásný, ale pochybuju, že by si ho někdo koupil ... Dá se sehnat za něco přes 10k, tak bych ho prodal tak za 7 a byl bych rád si myslim. A 4 000, možná víc už zase nemam abych si koupil ten Asus. Napadlo mě ale, že nemůže být problém takovej multitouch nainstalovat do všeho, kdyby teda byl na trhu. V případě toho dotýkovýho displeje je u něj pouze malá destička, u touchpadu by to bylo stejný a instalace by zřejmě nebyla nic náročnýho. Zkusím zjistit jestli něco takovýho neexistuje, hned bych to bral. Multitouch je věc, která mě vážně mrzí, že se běžně nepoužívá, dost usnadní práci. A navíc sem hračička a tohle není jen efektivní, ale i efektní :-)

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 0:13:40 
Webmaster
Webmaster

Já myslím že by to šlo, ale bude to nejspíš zase jako stou dotykovou folií, tedy koupit jí leda na ebay atp.
Jen aby tě všechny ti serepetičky nakonec nestály víc než prodej MSI a koupě eee 1000 HE. :rofl

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]