[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Toshiba Satellite NB100

Poslední návštěva: Právě je pát 10. úno 2012 8:37:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Toshiba Satellite NB100
PříspěvekNapsal: ned 08. úno 2009 2:30:01 
Webmaster
Webmaster

Netbook od toshiby má mírně odlišný vzhled než většina netbooků podobných EEE a mě osobně se po designové stránce nelíbí. :)
HW je podobná jako u většiny netbooků, tedy Intel atom, 1GB RAM, doplněný o celkem velký 120 GB disk.
V Česku se zatím neprodává, nebo jsem alespoň nenašel obchod který by tuhle toshibu dodával.

Obrázek

Technická specifikace :
RAM : 1024 MB
Procesor : Intel Atom N270 1600 MHz
HDD : 120GB 2,5"
LCD : 8,9" WSVGA ( 1024 x 600 )
Komunikace : Wi-Fi 802.11 b/g, 10/100 Mbps ethernet, Bluetooth
Porty : 3x USB, čtečka paměťových karet, VGA výstup
Webkamera : 0,3 MPix
Hmotnost : 1 kg

Cena v zahraničí : cca 300 €

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Satellite NB100
PříspěvekNapsal: pát 10. dub 2009 15:17:34 
Mám ho. Po dlouhém vybírání jsem se pro něj nakonec rozhodl. Sice byl problem najít obchod kde by ho měli skladem za rozumnou cenu, ale nakonec sem našel na http://www.spolehlivyobchod.cz .Naživo vypadá líp než na obrázcích (mám černou verzi). Funkčně splnil všechna očekávání-doporučuju.

PříspěvekNapsal: pát 10. dub 2009 18:04:37 
Webmaster
Webmaster

To bude asi jeden z mála obchodů, co tuto toshibu vedou. Ani nevím o nikom kdo jí mám ( kromě tebe ). :hi

PříspěvekNapsal: pon 18. říj 2010 20:40:01 
Nováček
Nováček

Vzhledově musím teda říct nic moc vypadá jako krabice...:D ale tk obrázky klamou.
Bohužel mě v celku zklamala dost slabá výbava...:(((( 120 GB by mi asi nestačilo mám 250 a už teď mi to nestačí...:D a 8,9 palců to už je škoda peněz...
Samozdřejmě je to věc názorů a hlavně jde o účel, jako rychlý internetový prohlížeč by asi dostačoval

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]