[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Jaký vybrat notebook?

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 21:49:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaký vybrat notebook?
PříspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 20:33:32 
Nováček
Nováček

Ahoj, chci se Vás zeptat... chtěl bych si pořídit notebook.. cena kolem 15.000,- a pouze z obchodu TS Bohemia...(je blízko, pokud bude nějaký problém, bude se lépe komunikovat s prodejnou..) Chtěl bych si na něm občas zahrát např. Left 4 Dead, NFS:U2 nebo GTA:SA ...

Vybral jsem si tento, tak bych se chtěl zeptat jestli je to dobrý notebook, jestli na něm rozjedu tyto hry a jestli mi kdyžtak řeknete ještě něco víc, budu rád, díky :)

http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=94844

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vybrat notebook?
PříspěvekNapsal: ned 27. čer 2010 11:51:18 
Nováček
Nováček

Podle mě bys to měl rozject v pohodě, nevím jak je na tom ta grafika ale asi to žádný šmejd nebude, procesor má dobrej, 4gb ram v pohodě, já kdybych měl ty prachy tak bych do něj šel :)....

Předmět příspěvku: Re: Jaký vybrat notebook?
PříspěvekNapsal: pon 05. črc 2010 9:20:07 
Nováček
Nováček

mejdej píše:
Ahoj, chci se Vás zeptat... chtěl bych si pořídit notebook.. cena kolem 15.000,- a pouze z obchodu TS Bohemia...(je blízko, pokud bude nějaký problém, bude se lépe komunikovat s prodejnou..) Chtěl bych si na něm občas zahrát např. Left 4 Dead, NFS:U2 nebo GTA:SA ...

Vybral jsem si tento, tak bych se chtěl zeptat jestli je to dobrý notebook, jestli na něm rozjedu tyto hry a jestli mi kdyžtak řeknete ještě něco víc, budu rád, díky :)

http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=94844

Neber osobně ale vybírat notebooka podle toho kde mam nejblišší servis?...jenom kvuli komunikaci?...buď seš linej a nebo máš na rozhazovaní:D...Ale když ti neni pomoci tak za 15taců seženeš určo lepší než je tento...A když už tak za 10 tacu koupiš noťasa co ti rozjede tyto hry...

:rofl

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]