[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Asus nebo Acer

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 22:08:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Asus nebo Acer
PříspěvekNapsal: ned 23. kvě 2010 20:04:42 
Nováček
Nováček

Ahojte,

chtěl bych si koupit netbook na cesty vlakem, do školy na poznámky (Word), na staré hry (Worms, GTA3, San Andreas, CS apod.) a také na filmy, a rozhoduji se mezi

http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1005ha-cerny-d142460.htm
a
http://www.alza.cz/acer-aspire-one-532h ... 150002.htm

jak jsem již psal, chci to na starší hry, filmy, a do školy, zkrátka nevím který je lepší a výkonější, připadají mi oba stejné :), díky za odpovědi...

EDIT: Teď jsem poměřoval procesory a řekl bych že ten u Aceru bude o něco lepší, posuďte sami,

Acer - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42503
Asus - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36331

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Asus nebo Acer
PříspěvekNapsal: pon 24. kvě 2010 20:30:45 
Nováček
Nováček

Zdarec ja osobne bych sel radsi do ASUSu ale to zalezi na tobe

vyhody ASUSu:Má větší disk, CPU sice 1.6GHz ale jelikoz to neni acer ktery je zablokovany tak neni problem v pripade potreby pretaktovat na neco kolem 2.1GHz

vyhody Aceru:Ma Windows XP ktery s 1GB RAM poznas ze sou min narocnejsi nez Win 7, mozna lepsi grafickej cip...zatim sem ho nemel moznost vyzkouset.

Taky si vyzkousej nekde rozlozeni a zdvih klavesnice ktery ti vic vyhovuje...tady u me rozhodne boduje acer. Oba netbooky maji leskly design takze pozor na otisky...

PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 10:01:02 
Nováček
Nováček

Ahoj,

no nějak vůbec nemám možnost je vyzkoušet takže to padá, jinak díval jsi se na ty procesory? Ten Acer mi přijde lepší, a co se týče RAMky tak prý jde i na tom Aceru upgradnout na 2gb, ale o tom taktování nevím že by měl nějakou ochranu, až tak jsem to nezkoumal :), já jen chci Win XP a popřípadě si tam nahrát Win 7 ale jinou verzi než Starter, ta je prý hrozná a je děsně ořezaná... Byl jsem rozhodnutý pro Acer kvůli těm procesorům, ale teď nevím, asi ten Asus, už z důvodu většího disku a větší spolehlivosti, co jsem tak koukal tak o něm hodně lidi píšou že je skvělý apod.

PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 13:05:47 
Nováček
Nováček

v procesorech velky rozdily nehledej, mozna ten u aceru ma mensi spotrebu ale oba vyrobci udavaji vydrz prez 8 hodin, coz je dle meho nazoru dostacujici

Skoda ze si nemuzes vyzkouset klavesnice, protoze si psal ze to chces do skoly na zapisy a je blbost aby sis sebou nosil externi klavesnici. Kazdymu sedne neco jinyho takze v tomhle ti neporadim. Ja mam Acer aspire one 110 a tam je hodne podobna klavesnice a sem s ni docela spokojenej na to ze je to 9' netbook.

Ramky jdou u kazdeho netbooku upgradovat na 2GB a na tom uz jede Win 7 docela slusne ale porad jsou lepsi XP.

PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 14:20:10 
Nováček
Nováček

oK, no nevim, na klávesnici si prej dá po čase zvyknout, je to prý o cviku, do týdne se s tím prý naučím psát...

PříspěvekNapsal: ned 27. čer 2010 22:13:32 
Nováček
Nováček

Hele, rozhodně Asus.. mám přesně ten samej a nemůžu si ho vynachválit. Klasickej notebook mám Acer a je to strašnej sráč. Topí to jak sviň, přehřívá se to.. prostě Acer sucks.. určitě běž do Asusu.. :rock

PříspěvekNapsal: stř 30. čer 2010 13:49:55 
Nováček
Nováček

"Mám si koupit Alfa Romeo Giulietta, nebo radši VW Scirocco??" - "Rozhodně si kup Alfu, máme doma 7 let jetý dieslový VW Polo a je to hrozná sračka - tudíž všechny VW jsou hrozný sračky, říká to i strejda, kterej má VW Transportera z roku 93." Řekl člověk co Scirocco viděl jen na obrázku...

Co se netbooků týká, tak pokud tam není novej ATOM (ten 2Ghz), a grafárna ION, tak je to všechno prašť jako uhoď. Jediný, co si můžeš vybírat je displej, někdo dělá LED, a já mám třeba AAO 531h, a mám rozlišení 1280*700, což je oproti standardu 1024*600 velkej luxus, kterej bych klidně měnil i za procák... Jinak vybírej podle designu a klávesnice...

Btw. AAO je opravdu blokovanej - není klíč na zvýšení taktu sběrnice přes SetFSB, takže se musíš spokojit s takovym tepem, jakej je nastavenej z fabriky.

Redaktor Netbook|Portal

Nejsem žádnej geek, jen zvědavej uživatel počítače. Většinu rad jsem vyčetl z netu, takže se můžu mýlit atp. Jestli mě můžete opravit, udělejte to...

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]