[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252) Apple iPad
Co si myslíte o novém iPadu od Applu? Netbook, jak většina dříve čekala, Apple nevytvořil, ale iPad mi přijde celkem zajímavý. Navíc startovací cena není až tak vysoká, jako je to u Applu zvykem. (start price is $499)
Základní parametry:
Multidotekový IPS displej o velikosti 9,7" (rozlišení 1024×768 )
Rozměry: 243 × 190 × 13,4 mm
Hmotnost: 680 g a 730g s GSM modulem
Na čelní straně pouze home button stejně jako u iPhone a iTouch
Obsahuje pouze jack na sluchátka a konektor jako u iPhone a iTouch
Akcelerometr
Automaticky nastavitelný jas displeje
Baterie s až 10h výdrží při surfováním na internetu přes wifi a prý až měsíc v pohotovostním režimu -
Procesorem je 1GHz Apple A4 - ARM
Kapacita flash paměti: 16GB, 32GB, 64GB
Video:
_________________ Asus Eee PC 1000 white | Intel Atom 1,6 Ghz | GMA 950 | 1024 MB RAM | 160 GB HDD | Windows XP Home
Mě se také v celku líbí a dokonce bych o něm i uvažoval. Nejvíc mi ale vadí, že to v podstatě není plnohodnotný tablet/počítač, ale jen přerostlý iPod Touch. Nejvíc mě sklamal systém, myslel jsem že tam dají aspoň osekaný OS X, ale iphone OS.
Určitě bude úspěšnej, ale podle mě má hromadu chyb, který mu dost lidí neodpustí.
- iPhone OS - nulová konektivita. Netbook je lehkej, takže skvělej pro prezentace, chození po přednáškách, mezi kámošema. Nemá video výstup, nemá USB... Jak připojim externí klávesnici? Je fajn, že je dotykovej, ale na klávesnici se píše líp...
To jsou podle mě 2 základní kameny úrazu. Ale třeba dodá Apple příslušenství, kterym se to vyžehlí...
_________________ Aspire One h531 Intel Atom N270, Intel GMA 950, 1GB RAM, Win7 Home Premium
Redaktor Netbook|Portal
Nejsem žádnej geek, jen zvědavej uživatel počítače. Většinu rad jsem vyčetl z netu, takže se můžu mýlit atp. Jestli mě můžete opravit, udělejte to...
Také souhlasím že vlastně jde o přerostlý iPod touch. ale hlavně se mi nelíbí, že iPad vůbec nepodporuje flash. Sice přehrává YouTube videa ale na to je speciální aplikace stranou od safari. Z tohoto a mnoha dalších důvodů bych dal před iPadem přednost nějakému tabletu s winXP.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru