[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Užitečné utility atp.

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 22:57:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Užitečné utility atp.
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2010 20:43:05 
Nováček
Nováček

Našel jsem docela užitečný stránky se softwarem určeným speciálně pro netbooky. Výběr je ze všech možnejch kategorií pro různý značky.

http://www.netbookfiles.com/

Redaktor Netbook|Portal

Nejsem žádnej geek, jen zvědavej uživatel počítače. Většinu rad jsem vyčetl z netu, takže se můžu mýlit atp. Jestli mě můžete opravit, udělejte to...

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Užitečné utility atp.
PříspěvekNapsal: čtv 28. led 2010 15:25:37 
Nováček
Nováček

Je tu mrtvo jak v márnici...
Ale já mám novej prográmek.

f.lux
(http://www.stereopsis.com/flux/)

Prográmek, který na základě denní doby (a vaší polohy) upravuje barevné spektrum vašeho monitoru (4000k, 6500k atp.). Po instalaci program odhadne vaší polohu (ale můžete ji zpřesnit zadáním GPS souřadnic). A podle časů východu a západu slunce mění barevnost monitoru. Ve večerních hodinách nečekejte věrný podání barev, ale spíš žlutočervený nádech monitoru. Kdo ale někdy dělal celou noc s wordem a netem, ví, jak dokáže bílá drtit oči. Pak si lehnete, oči pálej, hlava bolí. Tohle s f.luxem odpadá. V plánu je i verze, co bude upravovat nastavení monitoru v závislosti na skutečném osvětlení (bude kontrolovat světelný podmínky přes webkameru).

Já jsem z něj nadšenej a podle recenzí se jedná o typickej must-have program.

Redaktor Netbook|Portal

Nejsem žádnej geek, jen zvědavej uživatel počítače. Většinu rad jsem vyčetl z netu, takže se můžu mýlit atp. Jestli mě můžete opravit, udělejte to...

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]