[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Výběr netbooku naprostým laikem..

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 21:48:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výběr netbooku naprostým laikem..
PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 16:42:32 
Zdravím.. :hi
Hledám vhodný netbook pro moje potřeby, mohl by mi někdo poradit? ;)
Jsem v koupi netbooku naprostým laikem, doteď jsem používala pouze klasický stolní pc. Netbook jsem objevila teprve nedávno a zatím o něm mnoho nevím. Potřebuji především lehký a výkonný přístroj, který s sebou mohu brát na přednášky na vysoké škole, na cestách na něm psát seminární práce aj. .. Velmi velkou předností je potom vzhled, který dost upřednostňuji.. :blush Nejlepší je potom samozřejmě barevný.. Doma mi netbook rozmluvají, že prý není tak výkonný jako stolní pc, tedy že se v něm nic jiného než psát ve Wrodu, atd. a serfovat na netu nedá, a že by tedy notebook byl lepším řešením. .. je to pravda?
Největší dojem na mě zatím udělal Asus Eee PC 1000, ale našla jsem pouze bílý a černý.. :hmm :P
Předem mockráte děkuji za jakoukoliv informaci! :nod :)

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Výběr netbooku naprostým laikem..
PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 20:12:41 
Stálý člen
Stálý člen

Že na netbooku nejde dělat nic jiného než word a prohlížení webu je samosřejmě nesmysl, ale jde o to, co se na něm bude dělat kromě zmíněních programů.
Stím souvisí i otázka výkonu, psala jsi "výkonný přístroj". Toto je relativní pojem, pokud nepotřebuješ hrát hry, nebo neděláš v složitých programech ( 3DS max, photoshop, kódování videa, ... ) tak by měl být netbook dostatečný.
Nicméně většinou se používá jako sekundární stroj právě na přenášení ( často je kupují studenti na přednášky ).
Pokud chceš stroj hlavně na cestování a na přednášky, případně ICQ atp, tak je netbook dobrá volba.
Vyvrala jsi si dobře, já sám mám eee 1000 ( v bílé barvě ) a jsem spokojen.
Jinak se eee 1000 vyrábí pouze ve dvou barvách ( černá a bílá ).

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 20:30:42 
Webmaster
Webmaster

Ahoj,
souhlasím s degENem. Nicméně možná bych zauvažoval nad HP 2140, který by tvým požadavkum vyhovoval lépe než Asus eee 1000 H. Podle recenzí má totiž nejlepší klávesnici co v netbookách je, obsahuje hliníkové šasi a navíc ( alespoň podle mě ) má super vzhled.
Jedinou chybou je displej s rozlišením 1024 x 576 ( normální je 1024 x 600 ), ale podle recenze na živě.cz nedělá toto rozlišení žádné problémy až na vyskakovací okno s upozorněním při startu systému. Toto rozlišení se do netbooků dává čím dál tím častěji ( Lenovo S10e, ... ).
Vzhled HP je pěkný, ale to je otázka vkusu, každopádně rozdíl mezi hliníkem a plastem je znát. :yes
Pokud by se ti líbil, doporučuji přečíst recenzi na zmíněném živě.cz : http://www.zive.cz/Clanky/HP-MiniNote-2 ... fault.aspx

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 22:25:34 
Nováček
Nováček

Ahoj,
vřele doporučit můžu kousek, kterého jsem sám vlastníkem, a to MSI wind U120. Věci, které sem upřednostňoval já byly: vzhled, výdrž baterie, kvalita klávesnice, rozměry. MSI wind U120 je proto nejlepší volbou mezi nyní dostupnými netbooky. Pokud by Ti ale šlo o výkon, pak je tu zřejmě jediná volba a to Asus N10j. Jinak rodiče samozřejmě mají pravdu, že netbook není tak výkoný, ale jak psali kluci přede mnou, sama nejlíp musíš vědět na co ho potřebuješ a protože píšeš, že na psaní seminárek a přednášky, tak netbook plně dostačuje. Já ho používám výhradně ve škole + filmy na cestách, wifi v v restauracích atp ... A ještě jedna věc, co se designu týče, je možný ho značně vylepšit foliema na víko netbooku, na který si můžeš dát jakýkoliv obrázek a vypadá to opravdu hezky. Doufám, že sem nějak pomohl s výběrem.

PříspěvekNapsal: sob 10. říj 2009 17:55:03 
Nováček
Nováček

Taky se po něčem menším poohlížím, protože můj 14,6" Aspire není moc na cesty. To co jsem zatím viděl, mělo moc mizerný zvuk - při internetové telefonii jsem skoro nic neslyšel a navíc ani nepoznal s kým mluvím. Je to problém všech značek?

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]