[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Podložka pod myš

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 20:58:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Podložka pod myš
PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 22:52:11 
Nováček
Nováček

Lidi,
mně se zdá, že ste se zbláznili. Pokud se nepletu, bavíme se tu stále o NETBOOCÍCH a snad nemyslíte vážně, že k němu řešíte podložku. Zaprvé si myslim, že to je věc, kterou zvládnete vybrat i bez přispění kolegů a zadruhý jde o to, že netbook svou podstatou je určen k používání na cestách, ve škole atp ... a tam s sebou přece netaháte myš a navíc podložku, ne? :-D No a doma snad používáte něco jinýho. Já teda netbook doma zapnu akorát když jdu na záchod, nebo sem línej brát do postele větší NTB. Navíc ani u stolního PC sem nepoužíval podložku, maximálně bílej papír když sem jedl na stole a byl samej drobek. Ale proti gustu ...

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:42:15 
Webmaster
Webmaster

Já si myslím že k netbooku nutná není, ale například jak jsem psal, u PC bych se bez ní neobešel.
Jednak mám nerovný stůl a jednak mi po ní myš pekně klouže.
Samozřejmě netbook je věc jiná, pokud na tom někdo hraje hry, nebo se dělá ve photoshopu ( samozřejmě vše tohle je o občasném využití ).

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:48:22 
Nováček
Nováček

V případě nerovnýho stolu je to jasný, ale u toho netbooku ... Navíc jak říkám, tak ten, kdo potřebuje radit s koupí podložky bude asi opravdu sváteční uživatel PC. Samozřejmě se možná pletu a je to větší věda než sem tušil a v tom případě se omlouvám. Z vlastní zkušenosti ale vim, že podložku vyřeší i obyčejný papír, tak nepředpokládám, že to bude nějaká věda.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:52:27 
Webmaster
Webmaster

zeli89 píše:
V případě nerovnýho stolu je to jasný, ale u toho netbooku ... Navíc jak říkám, tak ten, kdo potřebuje radit s koupí podložky bude asi opravdu sváteční uživatel PC. Samozřejmě se možná pletu a je to větší věda než sem tušil a v tom případě se omlouvám. Z vlastní zkušenosti ale vim, že podložku vyřeší i obyčejný papír, tak nepředpokládám, že to bude nějaká věda.

Věda to asi nebude a sám bych si pod netbook taky nejspíš podložku nekoupil.
Ale na PC dělám grafiku, takže mimo jiné se hodí každé zlepšení pohybu myši.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:59:30 
Nováček
Nováček

V takovejch případech je to jasný, to není o čem. Netbook je ale naprosto o něčem jinym a řešit podložku pod myš k netbooku se mi zdá trochu na hlavu postavený. Ať žijou touchpady prostě, nemůžu si stěžovat. Ale asi sem měl štěstí, protože co má přítelkyně to HPčko, tak s tím se mi pracuje děsně. Touchpad má zvláštní, dost málo klouzavej, povrch, nepodporuje to o čem už sem mluvil, tlačítka tak nic moc. Moje Toshiba i MSIčko mi prostě vyhovujou a popravdě sem si na to vůbec nemusel zvykat, jakmile sem dostal oba do ruky, tak sem s touchpadem pracoval jako bych je měl rok v ruce už.

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 0:05:35 
Stálý člen
Stálý člen

Určitě souhlasím, že na běžnou práci je touchpad daleko lepší.
Navíc netbook je učen jako sekundární stroj na cesty a prohlížení webu.
Přesto ale rád vše testuji, takže mým eee prošlo i pár her.

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 0:10:54 
Nováček
Nováček

Tak to je jasný, já si tam chci taky něco hodit, ale spíš něco jako NFS, takže bez nutnosti myši. Něco aby mi hodiny ve škole utíkaly rychleji :-D Solitaire už mě moc nebaví, navíc sem zvyklej ho hrát ve Vistách, kde je vizuálně mnohem hezčí a v XPčkách na "prckovi" se mi vůbec nelíbí :rofl

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 7:39:48 
Stálý člen
Stálý člen

Solitaire je klasika. Nicméně všechny hry ve vistách šli pomaleji než na XP, ale dávat Visty na netbook je blbost.
Jinak, kam chodíš na školu, že můžeš hrát hry při hodině ? :rock Asi nějaká VŠ.

PříspěvekNapsal: úte 31. bře 2009 12:02:44 
Nováček
Nováček

No chodim na SŠ, obchodní akademie a mam před maturitou, ale co :-D No a s tim vizuálnim projevem sem to vyřešil - na "prckovi" mam windows 7 od včerejší noci :-)

PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010 23:48:16 
Nováček
Nováček

no pokud jde o optickou nebo o laserovou myš tak se bez podložky obejdeš i jako hráč...;) některé nově myši si to dávají i na skle a to už je síla..:D ale třeba podložky s gelovým polštářkem si nemůžu vynachválit, nebolí potom tolik ruka...:)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]