Poslední návštěva: Právě je stř 08. zář 2010 13:22:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MSI Wind U120
PříspěvekNapsal: ned 22. bře 2009 16:14:17 
Tak už přes týden vlastním MSI wind U120, celkově si nemůžu stěžovat, pár drobností by se ale samozřejmě našlo ... Pokud by někdo měl zájem, není problém abych napsal osobní zkušenosti s tímhle prckem v né tak obecné rovině. Takže kdyžtak tomas.zelenka89@seznam.cz.

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: MSI Wind U120
PříspěvekNapsal: ned 22. bře 2009 19:55:16 
Webmaster
Webmaster

Nezkoušel jsi na něm Mac OS X ? Na U100 jde Macu povětšinou vše, což se u všech netbooků říct nedá.

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 22:45:53 
Nn, nezkoušel jsem, měl jsem choutky vyzkoušet, ale zatím jsem se do toho nepustil. Stáhl sem si windows 7, vzhledem k tomu, že proklamují funkčnost i na "prckách" tak to asi časem zkusím, teď ale kvůli škole není moc času. A když už píšu, tak bych si chtěl postěžovat na sílu signálu, domam mam WiFinu a na druhým NTB šlape krásně, na U120 je signál mizernej ... Navíc se stěží připojim třeba v KFC, nebo různě v obchodních centrech, což si myslim, že je škoda, protože především k použití mimo dům je "prcek" určenej ...

PříspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 23:56:48 
Nováček
Nováček

WiFi karta by šla nahradit, ale je to zas další investice. Dalo by se čekat, že netbooky budou mít slabší karty, ale podle testu je to srovnatelné.
Může to být ale "zápor" série u 120, jelikož co jsem slyšel, tak například na eee 1000 je signál srovnatelný s 15" notebookem.
Já bohužel nemám s čím srovnávat, ale po bytě se připojím dobře.
Až budeš mít čas, tak vyzkoušej Masox, taky by mě to zajímalo. :rofl

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 18:37:11 
Nováček
Nováček

No právě, peníze se mi do toho teď dávat nechtějí, doma mam druhý NTB, tak to není problém zatím. Taky mám chuť vyzkoušet instalovat dotykovej displej (respektive dotykovou folii na displej), myslim, že by to bylo fajn, ale to sou další dva tisíce ... Jinak zápor tohodle stroje je ta karta, nevyváženost (stačí do něj trochu strčit a překlopí se, někdy fakt problém i když se to nezdá) a tlačítka pod touchpadem sou tuhý až to hezký neni a chce to cvik aby se je dalo vůbec rozumně používat. Jinak sem ale pořád spokojenej, baterka je super, těch udávanejch 5,5 hodin to vydrží v pohodě, aspoň ve škole teda. S wifi, bluetooth, nějaký ty aplikace, nejen textový editory, zvýšený jas atd ..., by to bylo samozřejmě míň. Má tady ještě někdo U120?

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 20:32:05 
Nováček
Nováček

zeli89 píše:
No právě, peníze se mi do toho teď dávat nechtějí, doma mam druhý NTB, tak to není problém zatím. Taky mám chuť vyzkoušet instalovat dotykovej displej (respektive dotykovou folii na displej), myslim, že by to bylo fajn, ale to sou další dva tisíce ... Jinak zápor tohodle stroje je ta karta, nevyváženost (stačí do něj trochu strčit a překlopí se, někdy fakt problém i když se to nezdá) a tlačítka pod touchpadem sou tuhý až to hezký neni a chce to cvik aby se je dalo vůbec rozumně používat. Jinak sem ale pořád spokojenej, baterka je super, těch udávanejch 5,5 hodin to vydrží v pohodě, aspoň ve škole teda. S wifi, bluetooth, nějaký ty aplikace, nejen textový editory, zvýšený jas atd ..., by to bylo samozřejmě míň. Má tady ještě někdo U120?

Dotyková folie na displej ? To slyším poprvé, ale pokud vím tak žádná folie ti z klasického displeje neudělá dotykový.
Samozřejmě pokud nahradíš stávající displej plnohodnotným dotykovým, tak to je věc jiná.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 22:00:37 
Nováček
Nováček

Vážně jde jen o folii ... http://www.extranotebook.cz/fotonavod-d ... page=0%2C0 ... Nezkoušel to někdo náhodou?

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]