[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Linux

Poslední návštěva: Právě je čtv 23. úno 2012 6:59:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Linux
PříspěvekNapsal: pon 09. led 2012 20:58:08 
Nováček
Nováček

Zdravím,
stal jsem se novým vlastníkem netbooku značky Asus X101H a chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s Linuxem na této značce. Jak to funguje a tak.
Chtěl bych si totiž udělat DualBoot.
A uvažuji právě nad Linuxem ( a nějakou distribucí ) a nad XPčkama.

Díky

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Linux
PříspěvekNapsal: sob 14. led 2012 11:24:34 
Webmaster
Webmaster

Osobní zkušenost nemám, ale s Linuxem určitě nebude problém. Dokonce myslím že by to mohlo jít svižněji, než Win. Ty tam máš teď pravděpodobně asi Win 7 Starter.
Co se týče distribuce, tak bych vybral asi osvědčené Ubuntu, ale koukni i na jiné - co by ti vyhovovalo.
Kdybys chtěl poradit s dual bootem tak napiš.

Předmět příspěvku: Re: Linux
PříspěvekNapsal: sob 14. led 2012 15:04:27 
Nováček
Nováček

Už se mi to povedlo vyřešit, mám tam poslední Ubuntu. Jen bych potřeboval poradit jak změnit pozice jednotlivých systémů při BOOTování. Na prvním místě mám Linux a chtěl bych tam Wokna. Přece inu je používám častěji.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]