[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Flash disk 8 GB jaký ?

Poslední návštěva: Právě je pát 10. úno 2012 8:26:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Flash disk 8 GB jaký ?
PříspěvekNapsal: pon 23. bře 2009 23:27:50 
Nováček
Nováček

Ahoj, scháním nový flash disk, tentokrát s větší kapacitou. Ideální velikost by byla minimálně 8GB, ovšem finančně tak do 600 Kč, tedy větší velikost než 8 GB se stejně nesežene.
Jaký máte, respektive jaký byste mi dopručili ?
Díky. :hand

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Flash disk 8 GB jaký ?
PříspěvekNapsal: pon 23. bře 2009 23:52:07 
Webmaster
Webmaster

Mimochodem taky vybírám Flashku a ještě jsem se nerozhodl, ale nejspíš koupím osvědčený Corsair Voyager 8GB .
Na Alza.cz ho teď mají za pekných 482 Kč : http://www.alza.cz/corsair-flashdrive-v ... tm?IDP=424

PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2009 0:01:35 
Stálý člen
Stálý člen

Ten Corsair má plno lidí, je to osvědčená kvalitka.
Podle toho, co jsem koukal, ale vychází nejlépe tato :
http://www.alza.cz/a-data-8gb-myflash-d ... tm?IDP=424
Měla by být rychlejší než zmíněný Corsair.

PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2009 17:07:30 
Nováček
Nováček

PD7 je sice rychlá, ale celkově mě to ke značce A-data netáhne, jelikož jsem od nich měl RAMky, které šli asi jen měsíc a pak museli na reklamaci.
Dále se mi ještě líbí toto OCZ : http://www.alza.cz/ocz-flashdrive-atv-8 ... tm?IDP=424
A úplně nejlepší by byl Corsair voyager GT, ale ten je trochu dražší. :doh

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 22:34:25 
Nováček
Nováček

Jedině Corsair voyager ... Za tu cenu co uvádí Mr.Frenzi by to byla jasná volba. Já se nedávno rozhodoval a chtěl sem přímo Corsaira, ale byly omezené finance, tak sem koupil Kingston Datatraveler a i s tím jsem spokojenej ...

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:01:31 
Webmaster
Webmaster

zeli89 píše:
Jedině Corsair voyager ... Za tu cenu co uvádí Mr.Frenzi by to byla jasná volba. Já se nedávno rozhodoval a chtěl sem přímo Corsaira, ale byly omezené finance, tak sem koupil Kingston Datatraveler a i s tím jsem spokojenej ...

Dneska jsem Corsaira objednal, ale stala se mi taková nemilá věc.
U Alzy jsem koupil 8GB verzi, po objednávce jsem si uvědomil, že by mi stačili 4GB, navíc bych ušetřil, což by se mi teď hodilo. Chtěl jsem tedy objednávku stornovat, ale tady nastal problém. Nikde totiž příslušné tlačítko. Píšu tedy na obchod@alza.cz s prosbou o storno.
Pán mi cca za hodinu odpověděl že to nelze, jelikož už je vše v kamionu.
Takže asi budu muset přitlačit a budu mít konec konců 8GB verzi. :D

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:16:44 
Nováček
Nováček

Jakej je rozdíl v ceně? Já sem flashku kupoval nedávno a nejdřív sem taky chtěl 8 GB, pak sem si ale říkal, že nevim o rozumnym využití pro takovou kapacitu, tak sem zvolil 4 GB a ještě sem byl rád, že sem ušetřil :-D

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:21:56 
Webmaster
Webmaster

Na czc.cz stojí 4GB verze 389 Kč a 8GB 572 Kč ( na alze trochu míň ).
Jenže poštovné taky není nejlevnější a to jsem jaksi zapomněl započítat ( navíc mi přijde že ho zdražili ), proto jsem chtěl 4GB, ale když už mi jí posílaj tak převezmu tu 8GB.

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:27:47 
Nováček
Nováček

Jediná možnost je ho nevyzvednout a pošta ho snad po 14dnech pošle zpět. Věci v hodnotě pár stovek nemá cenu na netu kupovat, respektive to cenu má v případě, že počítáš s tim, že proti kamenýmu krámu nic neušetříš. U toho poštovnýho bych se pozastavil. Některý eshopy počítaj se stovkou ať je to cokoliv, například zrovna u flashky se mi to zdá jako blbost, když by se dala nacpat pomalu do obálky ...

PříspěvekNapsal: pon 30. bře 2009 23:35:45 
Webmaster
Webmaster

Ano, to mi prodejce taky řekl, ať ho v případě nezájmu nevyzvedávám, ale pravděpodobně tu stovku a něco připlatím a bud mít 8 GB, každopádně to ještě zvážím.
Do města ( kde je aspoň nějaké elektro ) se teď nedostanu, spíš na to není čas a radši nakupuju v eshopech. Udivila mě ale cena poštovného ( 100 bez DPH ), nedávno podle mě stálo daleko méně.
Navíc u věci za 400 nebo 500 je nejakých 120 Kč taky znát.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]