[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4232: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4234: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4235: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4236: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:252)
Aspire One D150

Poslední návštěva: Právě je pon 06. úno 2012 23:31:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Aspire One D150
PříspěvekNapsal: stř 11. bře 2009 22:59:35 
Webmaster
Webmaster

Tak jak hodnotíte nástupce A110/A150 ? Mě osobně se celkem líbí hlavně svým designem. D150 se dal od Aceru čekat, jelikož skoro všichni výrobci netbooků už mají 10".
Výbavou je o trochu lepší než předchůdce a sice s konfigurací Atom N280, konečně šestičlánková baterka ( to se ovšem může lišit u každé konfigurace ), nadruhou stranu chybí ExpressCard slot.
Pěkná recenze včetně videa na žive.cz : http://www.zive.cz/Clanky/Novy-mini-not ... fault.aspx
Jinak už se notebook nabízí v obchodech, například na czc.cz je za 9 610,- Kč, což je myslím pěkná cena a hlavně v základu nižší než u Lenova nebo eee 1000 H.

Offline Profil Poslat soukromou zprávu  

google adsense
 Předmět příspěvku: Re: Aspire One D150
PříspěvekNapsal: stř 11. bře 2009 23:30:37 
Nováček
Nováček

Mě se moc líbí, asi o něm budu uvažovat jako o nástupci dosavadní 9" aspire one.
Vzhled je opravdu povedený, podle mě daleko hezčí než eee 1000, ale trošku mi vadí přečuhující baterie. Ale to je i u eee, když je 6ti článková. Aspoň už One vydrží delší dobu, než moje dosavadní A150, u které je výdrž docela nízká.
Doufám, že ho budou mít vystavený v nejakém kameném obchodě, někdy bych si ho rád prohlédl.

PříspěvekNapsal: pon 11. kvě 2009 12:39:52 
Nováček
Nováček

Mně se taky moc zamlouvá , původně plánovaný Asus Eee 1000H je o něco málo horší než tento , přemejšlím i o koupi tohoto tipu :D

PříspěvekNapsal: pon 03. srp 2009 13:20:33 
Nováček
Nováček

Tak já mám D150 a jsem s ním maximálně spokojen... Design super, wifi jede v pohodě, BT taky. Uvažuju, že zkusím taktovat procesor, ne z důvodu, že je pomalý, ale ze zvědavosti :)
Můžu všem doporučit. Klidně se ptejte, pokud Vás něco zajímá.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]